•  
  •  
 

Bulletin of Gulistan State University

Abstract

The problem of giving functional properties of drinks, that is, iodine enrichment remains relevant. In this regard, there is a problem to develop technologies for the beverage based on the ingredients of iodine-containing fruits. The article discusses the technology of drinks based on ingredients from iodine-containing fruits.

First Page

81

Last Page

84

References

1. Куницына М.Г. Справочник технолога плодоовощного производства. СПб.: Профикс, 2003 г. –480 с. 2. Щеглов Н.Г. Технология консервирования плодов и овощей. М.: Дашков и Ко, 2002 г. –380 с. 3. Сениор Д., Дидж Н. Бутилированная вода: виды, технологии, нормативы. СПб.: Профикс, 2006 г. –450 с. 4. Шуманн Г. Безалкогольные напитки: сырье, технологии, нормативы. СПб.: Профикс, 2005 г. –280 с. 5. Солнцев Ю.П. Оборудование пищевых производств: материаловедение. СПб.: Профикс, 2003 г. –526 с.

Included in

Life Sciences Commons

Share

COinS